ΣΤΗΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑΖΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΔΗΣΥ & ΜΜΕ

To βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής, ενώ η ανθρωπότητα ανά το παγκόσμιο εδιαμαρτύρετουν κατά του ρατσισμού, το ναζιστικό ΕΛΑΜ εθεώρησεν το καλή ευκαιρία να μαζέψει δεκάδες που τα εθνικιστικά του μέλη στη Χλώρακα για να κάμουν κάτι για το μεταναστευτικό πρόβλημα που έπληξε κατά την άποψη τους το χωρκό.

Το ΕΛΑΜ όντως είσιε δίκαιο. Ήταν καλή ευκαιρία να αρχίσουν να κάμνουν τους προστάτες της Χλώρακας έναντι του μετανάστη εχθρού. Ήταν καλή ευκαιρία επειδή, όι μόνον είχαν ήδη πιάσει τις ευλογίες του ηγετικού ΔΗΣΥ για να αρχίσουν την επιχείρηση «αστυνομία Ναζί», μετά τις δηλώσεις του Συναγερμικού βουλευτή Κυριάκου Χατζιγιάννη ότι το χωρκό γίνεται γκέτο με μετανάστες. Ήταν καλή ευκαιρία επειδή ήξερεν το ΕΛΑΜ ότι οι Φιλελεύθεροι, οι Sigmalives, τζαι όλα τα άλλα τα σπουδαία MME μας ε να τους δώκουν όσο λουρί θέλουν.

Τζαι φυσικά τούτο έγινε. Κουβέντα για το ότι το ΕΛΑΜ άρχισε να συμπεριφέρεται σαν ναζιστική αστυνομία στη Χλώρακα μες τα mainstream ΜΜΕ. Τούτο ήταν αναμενόμενο. Εκάμαν το αφού δουλειά τους τα ΜΜΕ να εκπροσωπούν τον εθνικισμό στο νησί.  

Η τραγική ειρωνεία εν ότι τούτα εν τα ίδια MME που τάχα έκοψεν τους ο ρατσισμός της Αμερικάνικης αστυνομίας κατά των μαύρων. Εν τούτα τα ΜΜΕ που προχτές εδημοσιεύκαν άρθρα για το πώς ολόκληρος ο κόσμος, με αφορμή τη δολοφονία του George Floyd, εν ενωμένος τωρά στη μάχη ενάντια του ρατσιμού.

Τούτα βέβαια πουλούν στο συντηρητικό κυπραίο – στο κυπραίο που αρέσκεται να το παίζει ευαισθητοποιημένος τζαι να κάμνει ποστ στα Facebook τζαι στα Instagram για τον George Floyd, αλλά ψηφίζει τον κάθε Χατζιγιάννη του ΔΗΣΥ.

Ο Ρατζίβ Χαράγκη είναι υποψήφιος PhD στη φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο του Pittsburgh. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο rajivhurhangee@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s